Søndagspill 21.09.2014

Det ble i dag arrangert søndagspill, med 28 deltagere! 🙂

Bra vær, kun med litt vind og god stemming gjorde dette til et supert spill med mye morro. De som ikke gadd å komme seg ut av sengen i dag kan angre bittert!

Dagen started med et lite oppvarmingspill, et typisk Last Man Standing, med dagens to lag, NORSK+ vs MULTICAM+. Etter å ha fått blodpumpen til å slå litt raskere, var det på tide med dagens scenario. To lag med hvert sitt vitale object (en tønne i hver ende av kartet), med en bombe i midten (14kg koffert, med en Egg-timer på). Objektet var for hvert lag: Få tak i bomben og få den fram til det andre lags tønne og sprenge denne.

Reglene vi brukte for dette var 3min blødtid, 10min Spawn for å få litt fortgang på spillet. Bomben hadde en lunte på 5 min, og ved evt disarm, måtte den settes på 30 min. Dette igjen for å få litt hurtighet i spillet. Kofferten kunne ikke settes vekk, men måtte konstant være med en spiller. Spill med bombe ble gjennomført to ganger, og Norsk vant begge rundene. Men her er vi alle vinnere, en fantastisk dag ute i naturen og frisk luft!

Klubben takker for et supert oppmøtet, og ønsker alle Velkommen igjen!

Bilder fra dagens spill, photo Lars Gunnar Erga.

Flere bilde: Gallery