RAS - whiteback

Rogaland Airsoft (RAS) er Rogalands største Airsoft klubb, og har sitt hjemsted på Tjåland. Klubben ble stiftet i 2003 og har medlemmer fra store deler av Rogaland og nærliggende trakter. RAS ble samme året innmeldt i Norges Airsoft Forbund (NASF).

Klubben arrangerer spill og sosiale samvær av forskjellige slag. Samt jobber med å opprettholde en positivt kontakt med det lokale samfunnet.

Klubben består nå av flere medlemmer med varierende aktivitet. Enkelte medlemmer spiller kun 1-2 ganger i året mens andre spiller flere ganger i måneden. Mangfoldet i klubben er stort og det er rom for alle som ser på dette som en morsom sport/hobby. Alderen er fra 18 til 40 år.

Foruten sikkerhet, så står trivsel og miljø i høysete.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har lyst å bli med på et prøvespill med oss. Vi har komplett utstyr med våpen og briller for nybegynnere og forklarer deg hvordan spillet fungerer. For mer detaljert informasjon, se våre vedtekter.

Rogaland Airsoft bruker Norsk Skogskamuflasje og Multicam mønstre som klubb uniformer, men du er hjertelig velkommen til å møte opp og spille med det du har.