Som medlem i klubben får du tilgang til RAS sitt forum, og delta på årsmøtet/møter med stemmerett. Som medlem, blir du automatisk medlem i NASF, hvor det er innlagt en tannlege forsikring for alle NASF spill. (Spill arrangert av en klubb med NASF medlemskap)

For å kunne søke medlemskap ønsker vi at du stiller på et par prøve spill. Dette er både for å la deg se om denne sporten/hobbyen er noe for deg. Samt at vi ønsker å se hvordan type spiller du er. På disse prøvespillene vil vi gi en grundig gjennomgang av regler, og du får muligheten til å hilse på medlemmene i klubben.

Ønsker du å prøve ut Airsoft, eller du har flyttet til området fra en annen klubb, er det bare å ta kontakt med oss. Dette kan enkelt gjøres via å sende oss en mail (Kontaktinformasjon) eller via vår Facebook side som er åpen for alle.

Vi gir god beskjed via Facebook før et evt. spill, og vi vil gi deg all informasjonen du trenger for å finne fram til vårt spill område.

Klubben har flere utlånsvåpen tilgjengelig. Samt annet nødvendig utstyr for å prøve, for eksempel vernebriller.

Første gang er gratis, men skal du låne flere ganger tar vi et gebyr for dette som skal dekke slitasje, kuler og lignende. Hvis du ønsker å anskaffe eget utstyr kan vi gi deg gode råd og tips.