Oppsummering Januar og Februar

Det har vært to gode første Airsoft måneder i 2016, med arrangert spill hver eneste helg siden nyttår. Vi har med kun et unntak vært heldig med vær og vind, samt et fantastisk oppmøte på spillene som har blitt arrangert. Vi har også fått med oss nye spillere samt gjeste besøk fra andre klubber og grupper i Rogalands området.

RAS setter veldig pris på at medlemmer og nærligende klubber blir så ofte med på spill, uansett hver og vind, og dermed gjør spillene morsomme for alle sammen.

Vi har siden nytt år prøvd et nytt område som sessong avhenging vil være tilgjengelig samt arrangert en «Litt-større-enn-vanlig-søndag-spill» MilSim opplegg med litt utvidert scenario.

Vi håper på en god sommer, med mye godt vær og at alle vil forsette å ta turen ut og spille sammen med oss. Nå på søndag som var møtte hele 29stk til spill, noe som skapte fantastisk stemning i fantastisk solvær.

Galleriet for 2016 har nå enderlig blitt satt opp og noen bilder lagt inn, galleriet finner dere her:http://rogalandairsoft.com/gallary-2016/