Oktober spill med utprøving av Medic regler

24. Oktober ble det invitert til MilSim spill, men grunnet at været skremte vekk mange, var det kun 6stk håpefulle som møtte. De som lot seg skremme av været kan takke seg selv for å gå glipp av egentlig veldig greie værforhold for airsoft. I skogen var ikke regnet, og vinden holdt seg også på den vennlige siden.

Anledningen ble brukt til å teste ut en ny twist på medic reglene. Ikke for å bytte ut de gamle, men for å ha et ekstra alternativ. Dette ble gjort som følger:

«Ved treff:
Blir du skutt, så starter en 30 sekunds blø tid. Iløpet av disse 30 sekundene må en lagkamerat (ikke nødvedigvis medicen) binde på deg en enkeltmanspakke. Dette simulerer en tourniquet som stanser blødningen. Når enkeltmanspakken er bundet utivdes blødtiden til maks 15min med en minimum på 5min. Får man ikke assistanse innen 60 sekund blør man ut og må ligge minimum blødtiden

Dvs. blir du skutt, så MÅ du ligge 5 minutt før du kan bevege deg tilbake til spawn. Blir behandling av medic eller medspiller startet innen 15 minutt fra du er skutt kan du reddes. Ligger du over 15 minutt må du tilbake til spawn. Dette kan skje 2 ganger. Blir du truffet for 3 gang, må du tilbake til spawn. I spawn kan du ta av enkeltmannspakkene. En medic bruker 2 minutt håndpåleggelse ved healing. Må du bli healet av en vanlig medspiller, tar samme prosessen 10 minutt.»

Dette gjorde spillet et hakk mer stressende (på en god måte), samt at man verdsatte sitt «airsoft liv» litt mer. Vi håper å få prøve dette igjen, med flere spiller, da vi syntes dette var fantastisk moro.

Bilder fra dagen:

Flere bilde: Gallery

PS: Vi beklager at det de siste mnd ikke har vært bilder og tekst fra spillene vi har avholdt. Det har vært en gjevn bølge med aktivitet heile sommeren og utover høsten, men bilder og tekst har ikke nådd undertegnede.