Storyline: Direkte fortsettelse fra tidligere år.

Utgangspunktet i år:

Southland har aktivert GARY og plassert denne på en høyde med et ukjent antall styrker som passer på denne.

Northland gjorde flere massive angrep på relativt kort tid, og fra å kun ha kontroll over deres eget KO ved spillstart, har de nå kontroll over VKP Nord, skog, og flystripen.

————————————————————————————-

Info:

Hvor: RAS disponerer et stort spilleområde rett utenfor Undheim, på Jæren. Folk som vil ta fly skal til Sola flyplass, de som vil ta tog skal av på Bryne stasjon. RAS kommer til å være behjelpelige med å frakte folk fra begge plasser, så lenge vi får beskjed på forhånd om når og hvor mange.

Kartet vil være det samme som ble brukt i fjor:
http://84.234.169.79/map.jpg

Når: 29-31 August 2014

Avgift: 400,-

Påmelding: De som melder seg på før 1 Juli vil spillavgiften være 400,- for. Etter dette vil den stige, og siste påmeldingsfrist vil være 20 August.

Innkvartering:

Vi har fått leie Undheim barneskole til sovecamp. Her har vi porselen, dysj og strøm. Det blir også her grillingen og det sosiale kommer til å foregå etter spill slutt lørdag. Det er heller ikke usannsynlig at det blir grilling på fredagen etter registering.

Så fort vi kommer ned igjen på skolen etter spill på lørdagen, vil det åpnes en stand for skyting med GBB på blink. Det er satt av god tid til dette, slik at de som vil grille og dysje før de skyter har mulighet til det. Etterpå vil det bli en quiz i gymsalen. Poengsummer vil registreres på begge aktiviteter, og premier deles ut rett etter quiz er ferdig.

Tidsskjema:

Fredag:
Oppmøte fra kl. 17:00 Registrering
Chroning fortløpende etter registrering
Infomøte for alle kl. 21:00

Lørdag:

Revelje kl. 07:00
Avreise Undheim skule: 08:30
Spill start kl. 10:00
Full dødtid kl. 17:00
Spill slutt kl. 18:00
Fellesgrilling 19:00
Praktisk skyting: 18:30-21:00
Quiz: 21:00-22:00 + Premie utdeling

Søndag:
Revelje kl. 07:00
Avreise Undheim skule: 08:30
Spill start kl. 09:00
Full dødtid kl. 13:00
Spill slutt kl. 13:30
Felles sluttbrief utgår da det er størst interesse spesielt for folk som har reist langveisfra om å få en tidlig start på turen hjem. Debrief om spillets gang blir som vanlig lagt ut i tilbakemeldingstråden i etterkant av spillet.

Bio kule krav:

Gjør også OBS! på at det blir krav til Bio kuler på dette spillet. Dette er for å kunne bruke hele området. Unntaket er bolt-action rifler klasse A-3, som vil få lov å bruke kulene som de bruker til vanlig. Vedr. dette har RAS to anbefalinger til kuler du bør bruke. G&G eller Wasteland sine. Vær obs på at enkelte type bio kuler holder så lav kvalitet at du kan risikere å ødelegge våpenet ditt.

Samband:

Vi kommer til å bruke Zodiac radioer på spillet. Skulle du sitte på en selv og planlegger å bruke denne i spill, er det ønskelig at du nevner dette i påmelding. Samband innad i geværlag vil være vanlig PMR, og PRR. Har du ikke lyst å kjøpe en PRR, så vil det være mulighet for utleie i forbindelse med spillet. Pris for dette vil være 100,- for helgen da inkl. batteri. Husk å gi beskjed om dette i god tid da det er begrenset antall.

Inndeling:

Northland:
-Norsk Lyng
-Woodland
-DPM
-ATACS

Southland:
-Marpat + alle digitale
-Flecktarn
-DDPM
-Italiensk
-Tigerstripe
-Multicam
-Andre uniformer som skiller seg greit ut fra utvalget på Northland

Regler kommer etterhvert.

Skal du ha med bil som skal være in-game, så skriv dette i påmeldingen.

Som litt tilleggsinfo til spillet vil jeg gjerne si følgende:
I utgangspunktet, så kommer ikke dette til å være et spill for sniking rundt som snipere. Ser mer for meg skarpskytter roller innad i geværlag. Om det nå er slik at det er ingen andre spillestiler enn sniper som passer, så må jeg heller se på muligheten at du + en spotter, kan brukes som et eget sniper/recon lag på en av sidene. Skriv dette spesifikt i påmeldingen i så fall.